Onderhoud en herstelling


Boiler kapot...verwarming laat het afweten.

Niets zo vervelend als een kapotte boiler net als u wilt douchen. Of een verwarming die het laat afweten in het hartje van de winter. Of een toilet dat niet meer doorspoelt. Uw sanitair en uw verwarming leveren u soms grote kopzorgen op. Onthoud daarom één naam: Verwarmingbruno BVBA . Uw herstellings- en onderhoudsexpert.


Thuis in alle merken

Verwarmingbruno BVBA uit Moerzeke (Waas & Dender) heeft als installateur zijn ‘huismerken’, zoals Vaillant & Viessmann. Stuk voor stuk toppers in hun branche. Maar als het op herstellingen of onderhoud aankomt, kijkt hij alleen naar uw installatie. Geen enkel verwarmings- of sanitair product kent geheimen voor hem. Dus aarzel niet, en laat het deskundige oog van Simon Bekaert los op uw probleem.


Onderhoudscontract: gemakkelijk, zeker en voordelig

Het onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, maar ook wettelijk verplicht. Hoeveel tijd er tussen de verschillende controles ligt, hangt af van uw grondstof: een gasketel laat u om de twee jaar checken. Bij een installatie op stookolie, steenkool, hout of pellets moet dat jaarlijks. Maak het uzelf gemakkelijk en sluit een onderhoudscontract af met Verwarmingbruno BVBA. U hoeft niet meer bij te houden wanneer u uw ketel laatst liet nakijken, u weet zeker dat uw installatie nog veilig werkt en een contract is voordeliger.Contacteer Verwarmingbruno BVBA vandaag nog voor uw herstelling of onderhoud!