Verwarming Bruno

uw specialist voor verwarming en sanitair

Sanitair

Uw badkamer renoveren

 Volledige badkamerrenovatie: onze specialisatie

U gaat renoveren of verbouwen, misschien hoort hier wel een badkamerrenovatie bij. Waar te beginnen? Met Verwarmingbruno BVBA te contacteren, dé badkamertransformator die uw badkamerrenovatie van A tot Z aanpakt! Uw badkamer is van boven tot onder een koud kunstje voor ons. Een volledige badkamerrenovatie, hier horen trouwens ook alle sanitaire werken en elektriciteitswerken in thuis.

Uw nieuwe badkamer: onherkenbaar

Verwarmingbruno BVBA is een echte wervelwind in uw badkamer, te beginnen met het uitbreken van uw bestaande badkamer: vloer- en wandtegels, alle kraanwerk en leidingen, uw sanitaire installatie met waterbehandeling en elektriciteit ondergaan allemaal een gedaanteverwisseling.

Kiest u voor een bad en/of douche, inloopdouche, bad, toilet, hangtoilet? Alle merken zijn mogelijk. Ook plafonds met gyproc, dakisolatie en vloerisolatie worden stevig onder handen genomen. Badkamermeubelen en/of inbouwkasten krijgen hun plaatsje, verlichting in uw inloopdouche geeft dat extraatje. Kortom, u betreedt een compleet nieuwe badkamer!

We zijn ook sterk in het kleinere sanitaire werk

Een volledige badkamerrenovatie is helemaal ons ding, maar ook als er kleinere sanitaire karweien aan de orde zijn, voelt Verwarmingbruno BVBA zich als een vis in het water. Grote of kleine sanitaire herstellingen, Wij doen het allemaal. Naast renovaties is het plaatsen van een nieuwe badkamer in uw nieuwbouw uiteraard ook prima aan ons besteed.

Onze offerte, geen koude douche!

Verwarmingbruno BVBA uit Moerzeke (Hamme) is uw expert in kleine en grote badkamerrenovaties. Talrijke referenties onderstrepen onze kennis en kunde. U had graag een offerte ontvangen? Die geven we u graag, bel ons even voor meer informatie!

Voor wie het iets meer mag zijn bezoek dan eens onze pagina wellness.

Graag meer info of een offerte?

Contacteer ons of bel 0476 / 08 81 48